Bus Conversions dot Com Bulletin Board
July 29, 2014, 01:52:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: This BB is intended for the sole purpose of sharing conversion and bus related information among visitors to our web site. These rules must be followed in order for us to continue this free exchange of info. No bad mouthing of any business or individual is permitted. Absolutely no items for sale are to be posted, except in the Spare Tire board. Interested in placing a classified or web ad, please contact our advertising dept. at 714-903-1784 or e-mail to: info@busconversions.com.

   Home   Help Forum Rules Search Calendar Login Register BCM Home Page Contact BCM  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Has anyone had this problem?  (Read 1034 times)
fairlang
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6





Ignore
« on: August 05, 2006, 10:47:49 AM »

My directional lights on the left side are working correctly, but when I now turn on the right side, the left side also flash at the same time.  The other thing is when the switch is in the center, the flasher unit is clicking, but no lights are on as should be.  I diconnected the four way switch to be sure there was no feed back from the switch.  Would there be diodes ?   Thanks for any ideas as to what has happen.   Jon
Logged
NCbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1261


"Foolish Pleasure" 35' MC5A




Ignore
« Reply #1 on: August 05, 2006, 11:01:05 AM »

By no stretch of the imagination is this meant to be rude, Jon...but what in the hell are you talking about? Wink

I'm assuming that the turn signal problems is on your bus...but then it could be on the toad because that's where the diodes belong.
If you could go into just a teeny weeny bit more detail I'm positive one of our many electrical geniuses could help you.  Like the brand of the bus and/or the toad, whether or not the signals work properly on the bus without being connected to the toad, do the toad lights work properly independent of the bus....just little things like that. Grin

Bob
Logged

True friends are difficult to find, hard to leave and impossible to forget.
fairlang
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6





Ignore
« Reply #2 on: August 05, 2006, 11:34:02 AM »

Sorry, I forgot to add its on my 1987 MCI 102A3.  Jon
Logged
Ross
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 406


WWW

Ignore
« Reply #3 on: August 05, 2006, 12:17:48 PM »

Probably either an issue with the turn signal switch or a bad ground somewhere.  Bad grounds can cause some strange symtoms.  I'd look at the turn signal switch.  That's what it sounds like.
Logged
littlehouse
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 42




Ignore
« Reply #4 on: August 05, 2006, 01:06:21 PM »

jon

They use to connect turn lights with the main light , front or rear, grouded and the side light in plastic so
it was NOT grounded so it would flash opposet thr main light. Grounds cause all kinds of light problems.
It's always my frist place to look.
Ray with the littlehouse ['77 MC8]
Logged

I want to live long enough to be a nuisance to my children
and i am!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!