Bus Conversions dot Com Bulletin Board
October 30, 2014, 11:25:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: If you had an Online Subscription: The dog will not eat it.
   Home   Help Forum Rules Search Calendar Login Register BCM Home Page Contact BCM  
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: SITE PROBLEMS  (Read 5305 times)
boxcarOkie
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1452





Ignore
« on: August 11, 2012, 11:41:30 AM »

This site is getting extremely hard to load, and on some days will not even allow you to read the posts.  Often you have to backdoor it and go another route, just to read it, and only half of it is there.  Other days it just spins, and spins, and eventually, you just shut it down and go somewhere else.

Someone really need to do something about this before it crashes completely.

BCO
Logged

lostagain
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1571


MC5C




Ignore
« Reply #1 on: August 11, 2012, 12:09:29 PM »

No problem for me.

JC
Logged

JC
Invermere, BC
1977 MC5C, 6V92/HT740
busdriver58
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 96


Eagles Fan




Ignore
« Reply #2 on: August 11, 2012, 12:39:22 PM »

No problem here
Logged

Chihuahua, MX
1969 Eagle 05 8V92/Auto &
1964 Eagle 01 8V71/Std
Oonrahnjay
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1520





Ignore
« Reply #3 on: August 11, 2012, 01:20:52 PM »

    I get the "Connecting" spinning circle for maybe 6-8 seconds some time but it is almost never more than that.  I just guessed that it was with my innerweb provider.
Logged

Bruce H; Wallace (near Wilmington) NC
1976 Daimler (British) Double-Decker Bus; 34' long
6-cyl, 4-stroke, Leyland O-680 engine

(New Email -- brucebearnc@ (theGoogle gmail place) .com)
boxcarOkie
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1452





Ignore
« Reply #4 on: August 11, 2012, 01:46:01 PM »

    I get the "Connecting" spinning circle for maybe 6-8 seconds some time but it is almost never more than that.  I just guessed that it was with my innerweb provider.

Several folks have PM'ed me on it, and I got to thinking about what it was they are saying, so I cleared out the cache feature on my browser for the last four weeks.  It appears that might have been the problem, it has settled down now.

Open the pod doors Hal ... Open the pod doors.

BCO
Logged

luvrbus
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 12800




Ignore
« Reply #5 on: August 11, 2012, 02:29:49 PM »

The Apple doesn't seem to like the site it will load but slow then some days it is fine
Logged

Life is short drink the good wine first
Lin
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4574

1965 MC-5a




Ignore
« Reply #6 on: August 11, 2012, 03:06:43 PM »

I have not had any particular problems loading the site.  These computers end up storing a lot of trash that can really slow them down.  I suspect that there are deeper things than merely clearing cache and cookies can solve, although that generally helps.  I am currently upgrading my Mac to the new operating system and doing it as a fresh install to hopefully clean out years of crap that I otherwise do not know how to get rid of.  This Windows 7 one am am using now to write this is much faster than the Mac, probably because it a had new, clean install of the operating system just a couple of months back.
Logged

You don't have to believe everything you think.
luvrbus
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 12800




Ignore
« Reply #7 on: August 11, 2012, 03:31:25 PM »

MY Apple doesn't like the security certificate of this site I have to tell it to open it runs fast once I get in to the site

good luck
Logged

Life is short drink the good wine first
LowTide
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 266





Ignore
« Reply #8 on: August 11, 2012, 06:02:45 PM »

I personally have not run into any issues........site loads right up for me.
Logged

Mike and Lori
Sunny Phoenix Arizona
"1973 MCI MC-7 Challenger"


"A nation of sheep helps breed a government of wolves"
Iceni John
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 816




Ignore
« Reply #9 on: August 11, 2012, 10:05:54 PM »

It's been slower than normal for me for the last few days, on both my brand-new home computer and my archaic work computer.   Sometimes it loads in a jiffy, sometimes it takes many jiffies, occasionally even a kilojiffy or two.   It's still well worth the wait.

John
Logged

1990 Crown 2R-40N-552:  6V92TAC, DDEC II, HT740, Jake.      Hecho en Chino.     
Behind the Orange Curtain, SoCal.
bobofthenorth
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2092



WWW

Ignore
« Reply #10 on: August 12, 2012, 08:43:52 AM »

There's something wrong with some of the ads that display.  Win 7 gets excited about some of their "security certificates", whatever the he11 those may be.  Beyond that this site loads as fast as my bandwidth at the moment will permit.
Logged

R.J.(Bob) Evans
1981 Prevost 8-92, 10 spd
My website
Our weblog
Simply growing older is not the same as living.
rgwilliams
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 21




Ignore
« Reply #11 on: August 12, 2012, 09:21:12 AM »

Sporadic speed.  Ranges from .5 second to 20 sec to load, whether it's on the home page or specific topic, new or viewed before.  No commonality that I can discern yet. Always "waiting for bus conversions.com" appears in the progress window (bottom left corner of Firefox), so I know the outbound communication is OK.
Logged
belfert
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 5448




Ignore
« Reply #12 on: August 12, 2012, 12:57:58 PM »

I've seen sporadic issues with speed only the past two days or so.  Nothing as drastic as BCO states he is seeing.  All the pages load completely when they load.  I've not seen any security certificate errors, but certain browsers are more sensitive to things like missing intermediate certificates on the server side.
Logged

Brian Elfert - 1995 Dina Viaggio 1000 Series 60/B500 - 75% done but usable - Minneapolis, MN
Tim Bookmiller
G.M. 4106 #pd1825
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 29





Ignore
« Reply #13 on: August 12, 2012, 06:34:35 PM »

Logging onto this site is like watching paint dry Huh?
Logged
Lin
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4574

1965 MC-5a




Ignore
« Reply #14 on: August 12, 2012, 08:19:57 PM »

Although it is not the fastest site, the speed is usually acceptable.  I do get constant warnings about the certificate on my Android phone and this computer with Internet Explorer.
Logged

You don't have to believe everything you think.
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!